Önbarnító használatról szakszerűen Sydney van den Bosch - ifaktor
Akik régóta követik a népszerű modell-influenszert Sydney van den Boscht, már tudhatják, hogy hosszú évek óta próbálja megtalálni a tökéletes önbarnítót, amely nem sárgít be, nem lesz foltos és nem kopik le az első fürdés után.


Ezek az elvárások egy önbarnító felé szinte minden nőben benne vannak. Az évek alatt történő teszteléseinek köszönhetően Sydney rengeteg tapasztalatot gyűjtött és megtanulta hogyan érdemes szakszerűen önbarnítást végeznünk.

YouTube-csatornáján legújabb videójában beszámol tapasztalatairól és bemutat több különböző márkától is önbarnító termékeket.

„Hosszú hosszú idő után jelentkezem Nektek egy videóval, aminek többször kellett neki ugranom mert eléggé kijöttem a gyakorlatból... ezt nézzétek el nekem :) Március-Április magasságában nem lesz alkalmunk még napozni, de a tavasz közeledtével mindannyian vágyunk a barna bőrszínre és mint tudjátok simán lehetnék önbarnító nagykövet... :D Így elhoztam nektek azokat a bevált termékeket, amivel tuti biztos, hogy sikeretek lesz"

– olvashatjuk Sydney sorait videója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!