Önkifejezés felsőfokon, avagy mire jó a smink? - ifaktor

A 21. században már nem feltétlenül csak a nők sminkelnek. A társadalom egyre inkább kezdi levetkőzni a nemek közti elvárásokat és normák közé szorított világnézetet. Ennek ellenére ugyan elfogadóbbak vagyunk, de bőven van még hova fejlődnünk.


Ha továbblépünk azon a szinten, hogy a nők sminkelnek és a férfiak pedig nem, akkor számos más dologban is felnyílik a szemünk, például az éppen jelenleg is tartó Pride-mozgalommal kapcsolatban.

Jelen cikkünkben azonban a sminké a főszerep, éppen ezért szeretnénk bemutatni nektek néhány roppant tehetséges sminkest. Vannak köztük férfiak és nők egyaránt, illetve profik és amatőrök.

Hogy tetszett az összeállításunk?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!