Online koncertet tartott Henry Kettner és Nagy Bogi - ifaktor
Online koncertet tartott Henry Kettner és Nagy Bogi

Henry Kettner még október végén jelentette be, hogy zenekart alapít, azóta már túl vannak az első élő koncertjükön is, de mivel a jelenlegi helyzetben ez nem megengedett, így most egy online koncerttel lepték meg a rajongóikat.


„Fhuuu hát hol is kezdjem 😳🙆♂️ Túl vagyunk a kis zenekarral életünk első élő (online) koncertjén 🙈🎹🎺 Ha tovább lapozgattok kiragadtam Nektek pár részletet a koncertből, úgyhogy bele tudtok itt is nézni 😄🎧 Bár nemrég jött össze ez a csapat, szerencsére volt már alkalmunk személyesen megtapasztalni az élő koncertezés varázsát 🔥🎤, sajnos a jelenlegi helyzet ezt nem teszi lehetővé, de nagyon remélem, hogy hamarosan újra találkozhatunk veletek élőben is!!"

– írta Instagram-oldalán a vlogger.

A zenekar a Henry and the Fixies nevet kapta, és egyelőre főleg feldolgozásokat készítenek, de Henry elmondása szerint már készülőben vannak a saját dalok. Azért Nagy Bogi legnagyobb slágere a Holnap felcsendült az előadáson.

A teljes koncert ide kattintva megtekinthető

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!