Online locsolta meg a hölgyeket Solti Ádám - ifaktor

A népszerű színész, Solti Ádám rendkívül vicces posztot osztott meg Instagram-oldalán, amivel maximálisan elnyerte a női követői szívét.


A mostani járványhelyzet és a szigorítások miatt, sajnos idén sem ünnepelhettük úgy a húsvétot, ahogyan szerettük volna, vagy ahogyan megszoktuk az eddigi évek során.

Ádám mégis egy nagyszerű módot választott a locsolkodásra és ezzel feldobta a közel 30 ezres követőtáborát is.

„Őrzöm és tisztelem a húsvéti hagyományokat🐣bár idén is korlátozottak a lehetőségeink... de sebaj, ez egy remek alkalom arra, hogy az összes Hölgyet -már aki persze engedi😉- itt a virtuális térben meglocsoljak! 💦
Én a klasszikus vödrös/slagos módszert részesítem előnyben! Arra nem lehet panasz, hogy rossz az illata... max. egy picit hideg, igaz @soltiberni ?"

– viccelődött követőivel és feleségével Ádám.

Persze a vicc mellé egy kis komolyság is befért még, hiszen Ádám költői vénáját megcsillogtatva saját verssel állt a hölgyek elé közösségi oldalán, mely így hangzik:

„Karanténban dekkolunk, locsolni csak így tudunk!
Hervadozik a sok lány, locsolunk hát online?
Szabad-e locsolni?"

– olvasható Ádám saját mondókája végén.

Köszönjük Ádámnak, hogy még a pandémiás helyzetben is gondolt ránk és hogy ilyen mókásan oldotta meg a locsolkodást.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!