Saját magát választotta, hogy továbbjusson A Konyhafőnökben - ifaktor
A Konyhafőnök csütörtöki adásában Norbi, mint konyhafőnök dönthette el, hogy ki jusson be egyenes ágon a döntőbe. A döntés némileg meglepő volt.


Norbi a kékek csapatát vezette, és mivel ők nyerték a főzési versenyt, így vezetőként ő dönthette el, melyikük kerüljön automatikusan a döntőbe.

Sokan azt várták, hogy igazi vezetőként valamelyik csapattársát küldi fel a galériára, de Norbi inkább az eszére hallgatott, és saját magát választotta...

A mostanában hideget-meleget kapó Orsi arckifejezésével gyakorlatilag véleményt is formált, de többi versenytársa elfogadta Norbi döntését – noha a hozzászólók között, azért van olyan, aki szintén nem tartotta ezt etikusnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!