Opitz Barbi fotóját obszcén kommentekkel árasztották el - ifaktor

A népszerű énekesnő, Opitz Barbi a napokban feltöltött Instagram-oldalára egy bikinis fotót magáról, amin épp a Balatonból sétál kifelé. A csinos énekesnő sorban kapta a felháborítóbbnál felháborítóbb hozzászólásokat.


Már az gyanús lehet, hogy képét több mint 100 komment árasztotta el. Egy hétköznapi fotót ritkán szoktak ennyien kommentelni, azonban mint kiderült, amit Barbi töltött fel magáról, kicsit sem hétköznapi.

Természetesen kezdetben érkezett számtalan pozitív, kedveskedő komment is rajongóitól, azonban ez később megfordult és ehhez hasonló kommentekkel találhattuk szembe magunkat:

„b*szni való"
„Milyen nagy cs*csök"
„Mit vagytok oda ezért a seprűfejű hurkáért?"

- olvashatjuk a kommentek között.

Számunkra egyszerűen felháborító és érthetetlen, hogy bizonyos emberek, hogyan engedhetnek meg maguknak ennyire alpári stílust egy vad idegennel szemben az interneten. Mélységesen elítéljük az ilyen és ehhez hasonló viselkedést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!