Így készült Ördög Nóráék karácsonyi dala - ifaktor
Ördög Nóra és Nánási Pál immár harmadik éve folytatták ünnepi szokásukat, és idén is készítettek egy karácsonyi dalt és hozzá videóklipet. Legújabb YouTube videójukba pedig azt is megmutatták, hogy hogyan készült.

A Nekem a karácsony című idei nóta a Lóci Játszik zenekar és Tóth Andi közreműködésével készült.

„Elkészült a werkfilm!!!!!! Gyerünk a tyúbra, a jútyúbra ha akartok röhögni!!!!!"

– számolt be Instagram-oldalán Nánási Pál.

A videóból nagyon sok kulisszatitok kiderül, például, hogy Csorba Lóci külön a Nánási házaspár kedvéért írta ezt a dalt, amibe Ördög Nórának csak annyi beleszólása volt, hogy Nekem csak karácsony legyen a címe. Emellett a videóklip forgatásának körülményeibe is bepillantást kaphatunk.

Maga a dal, pedig ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!