Így készült Ördög Nóráék karácsonyi dala - ifaktor
Ördög Nóra és Nánási Pál immár harmadik éve folytatták ünnepi szokásukat, és idén is készítettek egy karácsonyi dalt és hozzá videóklipet. Legújabb YouTube videójukba pedig azt is megmutatták, hogy hogyan készült.

A Nekem a karácsony című idei nóta a Lóci Játszik zenekar és Tóth Andi közreműködésével készült.

„Elkészült a werkfilm!!!!!! Gyerünk a tyúbra, a jútyúbra ha akartok röhögni!!!!!"

– számolt be Instagram-oldalán Nánási Pál.

A videóból nagyon sok kulisszatitok kiderül, például, hogy Csorba Lóci külön a Nánási házaspár kedvéért írta ezt a dalt, amibe Ördög Nórának csak annyi beleszólása volt, hogy Nekem csak karácsony legyen a címe. Emellett a videóklip forgatásának körülményeibe is bepillantást kaphatunk.

Maga a dal, pedig ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!