Óriási bakit követett el a TV2, méghozzá főműsoridőben - ifaktor

A TV2 hírcsatornája az egykori Megasztár versenyző, Lakatos Ivett eljegyzéséről számolt be, azonban úgy tűnik nem néztek eléggé utána, ugyanis Ivett volt párját mutatták a televízióban és nem azt, akivel jelenleg párkapcsolatban él, most már, mint jegyespár.


Ivett még évekkel ezelőtt csillogtatta meg énektudatását a Megasztár tehetségkutató-műsorában, majd nem sokkal a verseny után visszaköltözött az Egyesült Államokba.

A TikTok-on is népszerű fiatal lány közösségi oldalain számolt be nemrég történt eljegyzéséről, melyről a csatorna készített is egy anyagot, méghozzá hatalmas bakival. Jelenlegi kedvese helyett, az exével közös képeket vágták be, amikor az eljegyzésről beszéltek. Habár megmutatták azt a képet is, melyen mostani szerelmével szerepel, az anyag további részeiben mégis a volt párja mellett látható.

@yvettelakatos1

oriasi😂🤌 #fyp

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!