Óriási dologra készül B. Nagy Réka - ifaktor

Akik régóta követik a népszerű vlogger, B. Nagy Réka tartalmait, már tudhatják róla, hogy nem csak a videókészítésben van hatalmas tehetsége, de fantasztikusan ért a zenéléshez is. Így hamarosan már hallhatjuk és láthatjuk is legújabb dalát a népszerű videómegosztó portálon.


Réka Instagram-oldalán újságolta el a hírt követőivel, miszerint hamarosan, egészen pontosan április 16-án láthatjuk a YouTubeon legújabb dalát és annak újonnan forgatott klipjét is.

Akárcsak Réka, úgy követői és mi is nagyon izgatottan várjuk, hogy milyen lesz a legújabb sláger, amiből egy rövid kis ízelítőt adott nekünk az influenszer közösségi oldalán. Annyit elárulhatunk, szerintünk tuti siker lesz.

„KLIPPREMIER ÁPRILIS 16-ÁN!🤩 Figyeljétek a csatornáimat!"

– számolt be izgatottan a fejleményekről Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!