Óriási dráma: Egy nap alatt két Bajnok számára is véget ért az Exatlon - ifaktor
Óriási dráma: Egy nap alatt két Bajnok számára is véget ért az Exatlon
A nagy visszaszámláláshoz érkezett az Exatlon, ami azt jelenti, hogy már kevesebb mint egy hónap van hátra a versenyből. Ilyenkor még rosszabb érzés lehet kiesni a versenyből, mint ha még a műsor elején lennénk. A tegnapi adásban azonban a piros csapat két tagjától is el kellett búcsúzni a társaknak.


Palik László már a versenynap elején nagyon rossz híreket közölt, ugyanis kiderült, hogy a több hete kézsérüléssel bajlódó Kocsis Lilkó felépülése nem haladt a megfelelő ütemben, és az orvosok arra jutottak, hogy az Exatlon végéig már nem is fog változni, így számára kényszerű okokból véget ért a verseny.

Ezenkívül a piros csapat mostanában a pályán sem remekelt, és a szerdai és a csütörtöki végjátékot is elbukták, ami azt jelentette, hogy közülük kerül majd ki a két párbajozó. Imreh Balázs leggyengébb statisztikával rendelkező játékosként biztos résztvevője volt a párbajnak ellenfelét, a Bajnokok legjobbja a jelenleg szintén sérült Somhegyi Krisztián választotta ki.

A többszörös műugró magyar bajnok végül Virág Andrást küldte első párbajára, aki nem illetődött meg túlságosan ettől, és simán élet vesztés nélkül maradt a versenyben. Így Lilkó után Balázs is távozni kényszerült az Exatlonból, ilyen kicsivel a vége előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!