Óriási izgalmak után megvan az Exatlon következő kiesője - ifaktor
Ha péntek, akkor szokásos módon Exatlon párbaj a TV2-n. Ezúttal egy nagyon szoros párbaj után, ismét egy Kihívó kényszerült távozásra.


​A kék csapat megint elbukta a csütörtöki végjátékot a Bajnokokkal szemben, így biztos volt, hogy közülük kerül ki a műsor következő kiesője. Az a ritka helyzet fordult elő, hogy két lány ugyanolyan statisztikával állt az utolsó helye. Végül Anna és Réka között az döntött, hogy ki kényszerül biztosan párbajozni, hogy utóbbinak összességében kevesebb győzelme volt.

Ám Bálint, akinek ki kellett választania Réka ellenfelét, korrekt és észszerű döntést hozott, és Annát küldte párbajozni. A lányok végig fej-fej mellett haladtak, annyira, hogy a végén mindkettőjüknek egy élete maradt. Ekkor úgy nézett ki, hogy döntő futamra kerül sor, de végül nem így lett, ugyanis Anna felhasználta a medálját, és meg is nyerte a következő futamot, ami azt jelentette, hogy a kézilabdás múlttal rendelkező, és az ügyességi feladatokban rendre kiválóan teljesítő Rékának ért véget az Exatlon.

A Kihívók így már csak hatan maradtak versenyben, míg a Bajnokok még nyolcan vannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!