Óriási változások Szabó Győző családjában - ifaktor
Szabó Győző
Szabó Győző színész és televíziós szereplő az Instagram-oldalán fordult a követőihez, hogy segítséget kérjen, hiszen laktózérzékenységet fedeztek fel valakinél a családjában.


[instagram https://www.instagram.com/p/CK_FvOZqX4Z/?utm_source=ig_web_copy_linkú expand=1]
„Úgy alakult, hogy változtatni kell az itthoni szokásokon, már ami az étkezést illeti... Glutén és laktózérzékenység van a családban nálunk, szóval kérlek, adjatok tippeket, recepteket, hogy ti mit és hogyan szoktatok csinálni! Köszönöm!"

– kért segítséget Győző, aki az A Konyhafőnökben már megcsillogtatta főzőtudását, amelyre most ismét nagy szüksége lehet.

A laktóérzékenység nem tréfadolog, nagyon sok komoly és kellemetlen mellékhatása lehet, ha az ebben szenvedők nem követik a szigorú orvosi utasításokat, így Győzőnek fel kell kötnie a gatyát – már, ami a főzést illeti.

Aki esetleg nem tudná: a laktózintolerancia a laktóz, egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle lebontásának a képtelensége, így az illetőnek ezeket a termékeket kerülnie kell az étrendjéből – ami valljuk be nem egyszerű feladat abban a tekintetben, hogy milyen sok ételbe kerülnek ilyen származékú alapanyagok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!