Óriási változások történtek Kettner Henry életében - ifaktor

Sok fiatal lány nagy kedvence a népszerű hazai vlogger Kettner Henry, aki YouTube-csatornáján legújabb videójában elmesélte nekünk, hogy milyen hatalmas változtatásokat vezetett be az életébe az új év kezdetével.


Henry a vlogja elején rögtön elmondja életének azt a három fontos területét, amin változtatni szeretett volna és megmutatja, hogyan indult el a változás útján. Az első dolog, amin sürgősen változtatni szeretett volna, az a sport. Majd az étkezés és az életmód következett a sorban.

Akik régóta követik Henry életét, már tudhatják, hogy az influenszer életében a sport központi szerepet játszik már egészen gyerekkora óta. Hetente ötször boxolni jár, hétvégente futni. az étkezést pedig edző által összeírt étrend szerint teszi. Ezen kívül pedig egy új személy került Henry életébe, akit a rejtélyes képeken már láthattunk.

A titokzatos lányt a videóban pár másodperc erejéig láthatjuk csak és akkor is háttal áll a kamerának. Azt viszont már ennyiből is kiszúrtuk, hogy nagyon csinos hölgyről van szó. Reméljük hamarosan többet is megtudunk a szőke lányról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!