Óriási veszekedés tört ki a ValóVilág-villájában - ifaktor

A tegnap esti ValóVilág 10 összefoglalójában olyan veszekedésnek lehettünk szem és fültanúi, amire az idei évadban eddig még nem volt példa. A játékosok csúnyán egymásnak estek és nehéz volt követni, ki-kire miért haragszik. A villában egyre nagyobb a feszültség, a játékosok pedig egyre hangosabbak.


Szerencsére a műsor készítői adtak nekünk egy kis segítséget és összefoglalták, pontosan mi vezetett ehhez a hatalmas nagy vitához. Az biztos, hogy VV Gábor – a veszekedés egyik fő kiváltója - egy ideig nem lesz senki kedvence a villalakók közül.

A pletykák szövődése és a vita kialakulásának folyamata ide kattintva látható.

Reméljük, hogy ez a veszekedés nem végleges és visszafordíthatatlan és hogy minél előbb visszaáll a jókedv és kacagás a villa falain belül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!