Óriásplakátokra került Kelemen Zsófi - ifaktor

Újabb fordulóponthoz ért a két gyermekes édesanya karrierje: kemény és kitartó munkájának köszönhetően rajongói már óriásplakátokon is láthatják az influenszert a városban.


Zsófi Instagram-bejegyzésében mesélte el, milyen hatalmas megtiszteltetés érte, formás alakját ugyan is mostantól a nutriverzum plakátjain is láthatjuk. Posztjában arról is mesélt, hogy kétgyermekes édesanyaként mennyire strapás az aktív, sportos életmód fenntartása. A terhes-torna specialista @zsofiakelemen közösségi oldalán napról napra igyekszik ösztönözni a nőket az egészséges életmódra.

„Soha nem voltam korábban óriás plakáton. Igazából semmilyen plakáton nem voltam még. Hihetetlenül különleges érzés, hogy ahogy jövök megyek a városban, szembe jövök saját magammal. Minden alkalommal izgalom fog el, olyan hihetetlen. Borzasztóan nehéz 2 pici gyerek mellett, aktív sportos életet élni. Minden egyes nap teszem a dolgomat, nincs hétvége, nincs szünnap, sokszor erőn felül kell helytállnom minden szerepemben. Ezért nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Nekem ez óriási elismerés és visszacsatolás is. Továbbra is igyekszem hiteles maradni és örömmel átadni nektek a mozgás szeretetét. És ha találkoztok velem útközben csináljatok velem egy selfie-t én pedig megosztom storyban"

– olvashatjuk Zsófi bejegyzésében.

Minden elismerésünk a fitnesz anyukáé!

Friss

Így köszöntötte párját B. Nagy Réka

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rékáék családja plusz egy fővel bővült egy kaméleon személyében, akivel együtt öt háziállatnak lehetnek gazdái vőlegényével, Dáviddal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!