Óriásplakátokra került Kelemen Zsófi - ifaktor
Kelemen Zsófi  napszemüvegben és topban  a budapesti Halászbástyánál

Újabb fordulóponthoz ért a két gyermekes édesanya karrierje: kemény és kitartó munkájának köszönhetően rajongói már óriásplakátokon is láthatják az influenszert a városban.


Zsófi Instagram-bejegyzésében mesélte el, milyen hatalmas megtiszteltetés érte, formás alakját ugyan is mostantól a nutriverzum plakátjain is láthatjuk. Posztjában arról is mesélt, hogy kétgyermekes édesanyaként mennyire strapás az aktív, sportos életmód fenntartása. A terhes-torna specialista @zsofiakelemen közösségi oldalán napról napra igyekszik ösztönözni a nőket az egészséges életmódra.

„Soha nem voltam korábban óriás plakáton. Igazából semmilyen plakáton nem voltam még. Hihetetlenül különleges érzés, hogy ahogy jövök megyek a városban, szembe jövök saját magammal. Minden alkalommal izgalom fog el, olyan hihetetlen. Borzasztóan nehéz 2 pici gyerek mellett, aktív sportos életet élni. Minden egyes nap teszem a dolgomat, nincs hétvége, nincs szünnap, sokszor erőn felül kell helytállnom minden szerepemben. Ezért nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Nekem ez óriási elismerés és visszacsatolás is. Továbbra is igyekszem hiteles maradni és örömmel átadni nektek a mozgás szeretetét. És ha találkoztok velem útközben csináljatok velem egy selfie-t én pedig megosztom storyban"

– olvashatjuk Zsófi bejegyzésében.

Minden elismerésünk a fitnesz anyukáé!

Ne hagyd ki!