Örökbefogadás: Dallos Bogi és Puskás Peti - ifaktor

Az X-Faktor mentorai egyszer már megpróbáltak segíteni egy otthontalan kis kedvencen, most másodjára is nekifutottak a projektnek.


„Áfi után most ismét ideiglenes gazdik lettünk. Ő itt Pihe, aki a Harcos Mancsokon keresztül került hozzánk"

– kezdte a megható bejegyzését Dallos Bogi, aki arra inspirálta követőit, hogy ők is fogadjanak örökbe, vagy legyenek ideiglenes gazdik.

„Már most tudom, hogy nagyon nehéz lesz az elválás mert imádlak, de biztos vagyok benne, hogy a legboldogabb életed lesz"

– zárja gondolatait az énekes.

Bogi és Peti korábban is örökbefogadott kutyusa, Áfonya azóta már szerető gazdira lelt. Reméljük, hogy Pihe is hasonló sorsra jut hamarosan.

„Csodás 2 hét volt veled Áfi , boldogok vagyunk hogy a vasútàllomás melletti kóborlásból segíteni tudtunk , hogy egy szerető otthonra találj és rengeteg örömöt okozzál végleges gazdàidnak hatalmas füleiddel és szíveddel"

– írta korábban Instagram-oldalán Puskás Peti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!