Örökbefogadás: Dallos Bogi és Puskás Peti - ifaktor

Az X-Faktor mentorai egyszer már megpróbáltak segíteni egy otthontalan kis kedvencen, most másodjára is nekifutottak a projektnek.


„Áfi után most ismét ideiglenes gazdik lettünk. Ő itt Pihe, aki a Harcos Mancsokon keresztül került hozzánk"

– kezdte a megható bejegyzését Dallos Bogi, aki arra inspirálta követőit, hogy ők is fogadjanak örökbe, vagy legyenek ideiglenes gazdik.

„Már most tudom, hogy nagyon nehéz lesz az elválás mert imádlak, de biztos vagyok benne, hogy a legboldogabb életed lesz"

– zárja gondolatait az énekes.

Bogi és Peti korábban is örökbefogadott kutyusa, Áfonya azóta már szerető gazdira lelt. Reméljük, hogy Pihe is hasonló sorsra jut hamarosan.

„Csodás 2 hét volt veled Áfi , boldogok vagyunk hogy a vasútàllomás melletti kóborlásból segíteni tudtunk , hogy egy szerető otthonra találj és rengeteg örömöt okozzál végleges gazdàidnak hatalmas füleiddel és szíveddel"

– írta korábban Instagram-oldalán Puskás Peti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!