Örökségéért küzd Vajna Tímea - ifaktor

Andy Vajna sikeres hollywoodi filmproducer több mint egy évvel ezelőtt, 2019. január 20-án vesztette életét otthonában. Tavaly októberben fény derült rá, hogy teljes vagyonát felesége, Vajna Tímea örökli. Ő azonban a mai napig nem jutott hozzá örökségéhez.


Az örökölt vagyon legerősebb képviselője az AV Perfect nevű cég, amelynek értéke közel 38 milliárd forint. Ehhez tartozik még egy Bentley, egy régi produceri szerződésből származó díjazás, műkincsek, és három bankszámla is, amelyeken a Blikk egy informátora szerint közel 3 milliárd forint van letétben.

A producer halála óta Timi a mai napig nem jutott hozzá a vagyonhoz, egy neve elhallgatását kérő, családhoz közelálló ember szerint ennek oka, hogy rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amelyet Andy a halála előtt teljesen elkezdett átalakítani.

„Könnyen el lehet veszni az útvesztőkben, Timi próbál helytállni, de való igaz, hogy nagyon kimerítik érzelmileg ezek a csaták a bíróságon."

– mondta az illető, aki szerint Timi akkor férhet hozzá a számlákhoz, ha megkapta az amerikai állampolgárságot. Addig is a lap információi szerint az özvegy rendszeresen kap egy bizonyos összeget a vagyonkezelő cégtől, ami fedezi a kiadásait.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!