Oroszlán Szonja egyetemi éveire emlékezett - ifaktor

A hazai népszerű színésznő, Oroszlán Szonja az új évben úgy döntött elindítja saját Instagram-oldalát. Mostanában a színésznő régi előadások képeit veszi elő és ezekkel nosztalgiázik közösségi oldalán.


A fotó, amit Szonja legutóbb megosztott, a Színház-és Filmművészeti Egyetem elvégzése után készült róla és egy akkori musicalben játszott részletet mutat meg vele. A bejegyzésben Szonja megemlékezik az akkori egyetemre és reflektál a most zajló eseményekre.

„Ez a fotó nem sokkal azutàn kèszült, hogy vègeztem a Színhàz- ès Filmművészeti Egyetemen 2001-ben. A "Chicago" címû musical volt a diploma vizsgàm. Nem, nem Roxy Hartot, hanem Velma Kellyt jàtszottam. Mert ôt szerettem volna, mert ô az ironikusabb, szenvedèlyesebb, èrzèkenyebb karakter, csak ùgy, mint èn vagyok. Ekkora mosollyal indult a karrierem anno ès igyekszem meg is tartani, ha hagyjàk"

– írta Instagram-oldalán Szonja.

Szonja fotójára barátnője és kollégája, Dobó Kata is reagált.

„Gyönyörű!!!!!!"

– jegyezte meg Kata a színésznő képéhez.

Az előadást vissza lehet nézni @szonjaoroszlan Instagram-oldalára kattintva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Óriási bakit követett el Weisz Fanni

Fanni egy kozmetikumot reklámozott Instagram-oldalán, mely során egy az egyben bemásolta a szponzor kéréseit.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!