Ebben a városban élt volna szívesen Oroszlán Szonja - ifaktor
Ebben a városban élt volna szívesen Oroszlán Szonja
A színésznő több évet élt az Egyesült Államokban mielőtt nemrég hazaköltözött Magyarországra, most kiderült, melyik az a város, ahol nagyon szívesen lakott volna még Amerikában.


Szonja öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kiköltözik Amerikába, azon belül is Philadelphiába. A színésznő nagyon szeretett ott élni, de most egy Instagram-posztban elárulta, hogy melyik másik amerikai városban élt volna még nagyon szívesen.

A közösségi oldalára feltöltött kép Chicagóban készült, ahol a színésznővel szemben épp a hatalmas Trump Tower tornyosodik.

„Sokat gondolkoztam, hogy esetleg Philadelphia utàn kipróbàlom az èletet Chicago-ban. Az egyik legizgalmasabb amerikai vàrosnak tartom. Egy èpítèszeti paradicsom."

– írta Instagram- bejegyzésében.

Teljes mértékben meg tudjuk érteni Szonját, hogy miért élt volna szívesen ott, ugyanis Chicago egy igazi világváros, ahol tényleg csodálatos épületek találhatóak. Elég, ha csak a Millenium Parkra, a Buckingham-szökőkútra, vagy épp az Egyesült Államok egyik legvonzóbb sugárútjára a Michigan Avenue-ra gondolunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!