Oroszlán Szonja titokban férjhez ment? - ifaktor

Az A Konyhafőnök VIP versenyzője, Oroszlán Szonja épp a zsűri véleményét hallgatta, amikor Rácz Jenő meglepő dologra lett figyelmes.


„Majd behívjuk a férjedet interjúzni jó? Megkérdezzük?
Van?
Nincs?
Ja, az nem egy gyűrű!
Csak be van kötve az ujja."

– zajlott le a párbeszéd a zsűripultnál.

Szonja végül továbbjutott, hiszen tányérja nagyon meggyőző volt. Az adás végén Palya Bea távozott, aki dalban mondott köszönetet a séfeknek, csapattársainak és Fördős Zé műsorvezetőnek.

Ma a kék csapat maradék három tagja közül valaki szintén búcsúzik, azonban Sisa már biztosan továbbjut, hiszen Alexandra választásának hála, egyenes ágon jutott a döntőbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!