Gyönyörű helyről posztolt képet Oroszlán Szonja - ifaktor
A színésznő egy új Instagram-oldal létrehozásával nyitotta az évet, ahová ezúttal egy régebbi Új-Zélandon készült képet töltött fel.


A fotó egy festői szépségű tájon készült, ami Szonja eddigi utazásainak legmesszebbi pontja volt.

„Mèg csak ismerkedem az instagrammal, de fontosnak tartom, hogy megpróbàljak önazonos lenni ès a lehetô legigazibb kèpet mutassam nektek magamról. Az utazàs lètelemem, ami most vègtelenül hiànyzik, bizonyàra sokaknak. Úgyhogy megpróbàlom magunkat utaztatni egy kicsit a következô hetekben. Kezdjük talàn a legmesszebb cèlponttal, Új-Zèlanddal..."

– írta közösségi oldalán a színésznő.

Oroszlán Szonja öt év amerikai kaland után májusban költözött vissza Magyarországra, és mostanában nem is tervezi, hogy ismét az Egyesült Államokba utazik.

Mi viszont már nagyon várjuk, hogy a következő hetekben, még hová utazhatunk vele az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!