Orrpiercinges, mélyen dekoltált képpel jelentette be Tóth Andi, hogy hamarosan érkezik az újabb klip - ifaktor

A vagány énekesnőtől már megszokhattuk az extrább, kihívóbb megjelenést. Most sem volt ez másképp, ugyanis az orrpiercing mellett egy mélyen dekoltált topban osztotta meg követőivel a hírt, miszerint egy újabb klipen dolgozik.


Valószínűleg Andi számított arra, hogy a kommentelők ismét szétszedik képét látva, de vagy nem érdekli vagy éppen az a célja az újabb és újabb 'villantós' fotókkal, hogy róla beszéljenek.

Korábbi vele készült interjúkban és beszélgetőműsorokban sokszor volt már terítéken az, hogy milyen bejegyzéseket posztol.

Elmondta, hogy ő úgy öltözködik, ahogy éppen kedve tartja és nem érdekli, ha emiatt születik róla egy-két cikk. Továbbá azt is hozzátette, hogy tisztában van vele- azért írnak róla, mert a nevét, melyet egy azon mondatban említenek a 'villantás' szóval tömegek kattintják.

Kiragadtunk néhány kommentet Andi posztja alól, ahova eddig több mint 200 hozzászólás érkezett. Nos, talán magukért beszélnek a lent olvasható mondatok.

Erre szokták mondani h a kevesebb néha több.
Undorító vagy!
Van látnivaló.
Minden amiért követik egy képen.
Itt a jó idő,tegyük ki a csecst című képünket láthatják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!