Örül, hogy van munkája az Exatlon volt versenyzője - ifaktor
Böjte Dave
Böjte Dave az Exatlon Hungary bajnoka az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy milyen új munkát űzött az elmúlt néhány hónapban.


„Ez az új munkám. Fél éve már, hogy visszatértem a régi kerékvágásba. Bár az előző munkahelyem a pékséget is szerettem. Sajnos különböző okok miatt hátra kellett hagynom. Van, amit sajnálok, és valamit nem, de a lényeg, hogy új munkahelyen jól érzem magam. Az új munkahelyem munkaköre nagyrészt, hogy tisztítószereket szállítok A-B-be. Vagyis fuvarozó vagyok. 4 hónapja csinálom ezt a munkát és nagyon szeretem. Szóval nagyon örülök, hogy lassan, de biztosan sikerült visszatérni a régi kerékvágásba és lassan minden rendben jön. Nekem sosem volt büdös a munka és örülök, hogy ilyen nehéz időszakban is van munkám"

– számolt be az Instagram-oldalán a korábbi Exatlon győztes.

A korábban árufeltöltő, pénztáros és pék pozícióban dolgozó fiatalember a műsor után a következőket mondta a 15 millió forintos nyereményéről:

„Természetesen szeretnék belőle segíteni a családomnak, de a nagy részét félreteszem, és elkezdek gyűjteni egy lakásra. Megtehetném, hogy induló tőkeként ezt most befizetem, és hitelt veszek fel, de inkább lekötöm a nyereményt, gyűjtögetek hozzá pár évig, és majd úgy vásárolok"

Ezek szerint Dave mindezt komolyan gondolta és továbbra is kőkeményen dolgozik, hogy mielőbb saját lakást vehessen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!