Őrülten rajong a futásért Szabó Zsófi - ifaktor

Továbbra is hódol nagy szerelmének, a futásnak Szabó Zsófi, mely segítségével nem csak kikapcsolódni tud, hanem formában tartani magát. Lenyűgöző átalakulását is ennek a sportnak köszönheti.


Nem titok, hogy Szabó Zsófi is küzdött súlyproblémákkal a babavárást követően, illetve előtte is. Egy ideje azonban már megtalálta azt a mozgásformát, mely segítségével nem csak fitten tudja tartani magát, hanem számos más jótékony hatása is van. A futás maga a kikapcsolódás, a stressz-és feszültséglevezetés számára.

Nagyon szereti a változatos tájakat, így közkedvelt futási helyszín a Dunapart környéke és az erdők ösvényei.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!