Ősrégi képen mutatta meg gyerekkori barátnőjét Kajdi Csaba - ifaktor
Kajdi Csaba gyakran tart múltidézést közösségi oldalán, ezúttal egy 1999-es képet vett elő a „fiókból", amin egy gyerekkori barátnőjével pózol.

Cylán minden ilyen nosztalgia fotón látszik, hogy mennyire kiélvezi az élet minden pillanatát. A legutóbbi Instagramon közétett képe, több mint húsz évvel ezelőtt készült Monacóban, ahol természetesen mi mást csinált volna, mint „púposkodott".

„Piff anyukám!! Adri egy gyerekkori baratnőm, es valahol Monacoban puposkodunk 1999 körül!! Tik mit műveltetek 1999-ben? Imádtam az életemet akkor is és ma is!! Adrikám puposkodunk tovább!"

– írta bejegyzésében Kajdi.

A poszthoz már majdnem 200-an írták le Cyla kérdésére, hogy mit csináltak 1999-ben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!