Összebilincselve töltött egy egész napot Hernádi Bence és Kovács Edina Lujza - ifaktor
Összebilincselve töltött egy egész napot Hernádi Bence és Kovács Edina Lujza
Hernádi Bence YouTube-csatornájára került fel a tartalom, melyben komoly kihívásra vállalkoztak barátnőjével Edinával. 24 órán keresztül mindent együtt kellett csinálniuk, mivel egyik kezüket összebilincselték.


Már a nap kezdetén akadtak problémák, ugyanis Edinának nem igazán volt kedve a dologhoz, majd azt is el kellett dönteniük, hogy kinek legyen a jobb keze a bilincsben. Ez azért volt lényeges kérdés, mert mindketten jobbkezesek, így egyikőjüknek úgy kellett végigcsinálnia a napot, hogy szinte csak az ügyetlenebbik kezét használhatta. Végül ez a hátrány Edina Lujzát sújtotta.

Az első közös program a kávéfőzés volt, amit egész ügyesen abszolváltak. A nap hátralevő részében, további kényelmetlenségek is vártak a párra. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen programokat hajtottak végre együtt, és egyáltalán sikerült-e végigcsinálniuk a 24 órát, akkor mindenképp nézd meg a videót, amit a cikk végén megtalálsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!