Összefogtak a sztárok a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel - ifaktor
két lány kék pólóban a beregszászi futáson

A Magyar Ökonomenikus Segélyszervezet a teljes országot lefedő társulás, amely számtalan téren segíti a hátrányos helyzetűeket. A tavaly Európa legszebb karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika a járvány miatt elmarad, ezáltal idén nem működhet a segélyszervezet szokásos adománypontja sem.


Hogy mentsék a menthetőt, a segélyszervezet sztár önkénteseivel megformázták a karitatív szervezet 1353-as adományvonalának számjegyeit. Az akcióba bekapcsolódott Kovács Koko István jószolgálati nagykövet, korábbi olimpiai, Világ- és Európa-bajnok ökölvívó, Wolf Kati énekesnő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Katus Attila személyi edző, valamint Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Geszler Dorottya, az Advent Bazilika háziasszonya.

Az akcióról Wolf Kati az Instagram-oldalán számolt be, ahol egy videót is megosztott.

„Idén a Bazilikánál lévő szokásos adventi vásárt sem lehet megtartani. Az @okumenikus_segelyszervezet adománypontja minden évben kinn van, most ez is nagyon hiányozni fog. De segíteni, adományozni lehet home officeban is! Csatlakozz te is az összefogáshoz, hívd a 1353-at, és segíts, hogy most is megkönnyíthessük a nehéz sorsú családok karácsonyát!"

– írta a korábban az Eurovíziós dalfesztiválon is részvevő énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!