Összeomlott az A Konyhafőnökben Czutor Zoltán felesége - ifaktor
Czutor-Kilián Zsanett Sárközi Ákos csapatában versenyez az A Konyhafőnök idei – elvileg hírességektől mentes – évadában. Zsani, mint Czutor Zoli felesége ismertnek számít valamennyire, így Rácz Jenő (akivel együtt versenyzett a Nyerő Párosban – a szerk.) nem is szerette volna a saját csapatában tudni, de Ákos séf adott neki egy esélyt. A piros csapat tagja azonban a szerdai adásban az idegösszeomlás szélére került.


Zsani kapta azt a hátráltatást, miszerint az eredetileg már kinyerten kapott sertés szűz és oldalas helyett egy fél disznóból kellett mindezt kinyernie, ráadásul Ákos miután a versenyző kinyerte az alapanyagot – legalábbis Zsani elképzelése szerint – jelezte, hogy az bizony nem a megfelelő része a disznónak... Czutor Zoltán felesége ezután teljesen összeomlott és bőgni kezdett a konyhában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!