Összeroskad a nyomás alatt Besenyei Bogi - ifaktor

Bogi a különböző munkái mellett egyetemre is jár. A felsőoktatásban pedig most jön a legnagyobb hajtás időszaka, a vizsgaidőszak.


„Mostanában nagyon lefoglalnak a tanulmányaim, munkáim, emiatt kevesebbet vagyok aktív és ritkábban válaszolok üzenetekre is. Emiatt elnézéseteket és türelmeteket kérem! Igyekszem mindenre időt szakítani, de priorizálni, csak arra koncentrálni, amin éppen dolgozok. Karácsony előtt szeretnék egy mély lélegzetet venni, ezért arra gondoltam bejelentkeznék live formájában és beszélgetnék Veletek egy kicsit. Ez a karácsony most más lesz, mint a többi, de tekintsünk előre pozitívan és merítsünk erőt az év közbeni sikereinkből, mert biztosan történtek jó dolgok is"

– öntötte ki érzéseit Besenyei Bogi.

Bogi kicsit elmaradt Instagram-oldalának teendőivel az iskola mellett. Azt, hogy pontosan hol jár tanulmányaiban az Exatlon Hungary volt versenyzője nem tudjuk, annyi biztos, hogy a kalandreality előtt az államvizsgájára készült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!