Összeroskad a nyomás alatt Besenyei Bogi - ifaktor
besenyei boglárka

Bogi a különböző munkái mellett egyetemre is jár. A felsőoktatásban pedig most jön a legnagyobb hajtás időszaka, a vizsgaidőszak.


„Mostanában nagyon lefoglalnak a tanulmányaim, munkáim, emiatt kevesebbet vagyok aktív és ritkábban válaszolok üzenetekre is. Emiatt elnézéseteket és türelmeteket kérem! Igyekszem mindenre időt szakítani, de priorizálni, csak arra koncentrálni, amin éppen dolgozok. Karácsony előtt szeretnék egy mély lélegzetet venni, ezért arra gondoltam bejelentkeznék live formájában és beszélgetnék Veletek egy kicsit. Ez a karácsony most más lesz, mint a többi, de tekintsünk előre pozitívan és merítsünk erőt az év közbeni sikereinkből, mert biztosan történtek jó dolgok is"

– öntötte ki érzéseit Besenyei Bogi.

Bogi kicsit elmaradt Instagram-oldalának teendőivel az iskola mellett. Azt, hogy pontosan hol jár tanulmányaiban az Exatlon Hungary volt versenyzője nem tudjuk, annyi biztos, hogy a kalandreality előtt az államvizsgájára készült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!