Osváth Zsolt bérbe adná kutyáját - ifaktor
Újabb vicces bejegyzéssel szórakoztatja követőit Osváth Zsolti. Kutyáját, Dezsőt bérbe adná azoknak az embereknek, akik sétálni vágynának este nyolc után, de nincs kutyusuk. Természetesen az egykori valóságshow-hős csak viccelt a poszttal.

Zsolti bejegyzésében részletes információt ad arról, hogy milyen árajánlatok vannak kutyája bérbevételére, illetve, hogy a csomag mit is tartalmaz. Követőitől még így is rengeteg kérdést kapott arra vonatkozólag, hogy lesz-e tízalkalmas bérlet és hogy kaphat-e kedvezményt, aki egy hétre veszi bérbe a kutyust. Nyilvánvalóan a kommentelők is viccnek szánták kérdéseiket és így még humorosabb lett a poszt.

„BÉRELHETŐ!
Bérbe adnám alig használt tacskó-rotti keverékem a hét bármely napján 20h-5h ig. A Dezső névre hallgató eb kitűnő választás azoknak, akik egy kiadós esti sétára vágynak a korlátozások idején, hiszen garantáltan nem lehet csak úgy hazahúzni 5 perc lődörgés után. Bár nem fogyaszt keveset, de póráz nélkül szinte biztos, hogy Budapest több kerületét is megtekintheted a kergetése közben, így nem kell betartanod az 500 méteres körzetet sem! Nyílt terepen a szájaszagát sem érzed, egy fél virsliért tulajdonképpen bármit megcsinál (ezt tőlem tanulta)

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!
ÁRAINK:
1óra: 6000HUF
2óra: 10000HUF
Éjszaka: 25000HUF
MENNYISÉG KEDVEZMÉNY, MINDEN 10. ALKALOM ABSZOLÚTE GRÁTISZ!

Az áraink tartalmazzák a pórázt, hámot, szájkosarat, jutalomfalatot, valamint egy 120L -es szemeteszsákot, mert akkorát szarik mint egy rinocérosz.
Érdeklődni privát üzenetben!

A TI KUTYÁTOK MIT TUD ÉS MENNYIÉRT?"

– kérdezte humoros bejegyzése végén követőit Zsolt.

Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!