Osváth Zsolt bérbe adná kutyáját - ifaktor
Osváth Zsolt és Patrik ölelkeznek
Újabb vicces bejegyzéssel szórakoztatja követőit Osváth Zsolti. Kutyáját, Dezsőt bérbe adná azoknak az embereknek, akik sétálni vágynának este nyolc után, de nincs kutyusuk. Természetesen az egykori valóságshow-hős csak viccelt a poszttal.

Zsolti bejegyzésében részletes információt ad arról, hogy milyen árajánlatok vannak kutyája bérbevételére, illetve, hogy a csomag mit is tartalmaz. Követőitől még így is rengeteg kérdést kapott arra vonatkozólag, hogy lesz-e tízalkalmas bérlet és hogy kaphat-e kedvezményt, aki egy hétre veszi bérbe a kutyust. Nyilvánvalóan a kommentelők is viccnek szánták kérdéseiket és így még humorosabb lett a poszt.

„BÉRELHETŐ!
Bérbe adnám alig használt tacskó-rotti keverékem a hét bármely napján 20h-5h ig. A Dezső névre hallgató eb kitűnő választás azoknak, akik egy kiadós esti sétára vágynak a korlátozások idején, hiszen garantáltan nem lehet csak úgy hazahúzni 5 perc lődörgés után. Bár nem fogyaszt keveset, de póráz nélkül szinte biztos, hogy Budapest több kerületét is megtekintheted a kergetése közben, így nem kell betartanod az 500 méteres körzetet sem! Nyílt terepen a szájaszagát sem érzed, egy fél virsliért tulajdonképpen bármit megcsinál (ezt tőlem tanulta)

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!
ÁRAINK:
1óra: 6000HUF
2óra: 10000HUF
Éjszaka: 25000HUF
MENNYISÉG KEDVEZMÉNY, MINDEN 10. ALKALOM ABSZOLÚTE GRÁTISZ!

Az áraink tartalmazzák a pórázt, hámot, szájkosarat, jutalomfalatot, valamint egy 120L -es szemeteszsákot, mert akkorát szarik mint egy rinocérosz.
Érdeklődni privát üzenetben!

A TI KUTYÁTOK MIT TUD ÉS MENNYIÉRT?"

– kérdezte humoros bejegyzése végén követőit Zsolt.

Ne hagyd ki!