Osváth Zsolt csalódottan fakadt ki az Instagramon - ifaktor
Osváth Zsolt a kormány legutóbbi alaptörvény módosítására – miszerint az anya, nő az apa, férfi – reagált. A témában Osváth Zsolt is érintett, hiszen párjával, Patrikkal szerettek volna örökbe fogadni.


„Ezen a fotózáson még nem tudtuk biztosan, hogy törvény írja majd elő: egy jó ideig még így marad a mi kis családunk. Őszintén szólva jobban örültem volna, ha várnak ezzel a döntéssel januárig, ha már más opció nincs"

– kezdte bejegyzését Zsolti.

„Ne áltassuk magunkat! Elvették a gyerekünktől a reményt, hogy egyszer ő is ott üljön közöttünk azon a kanapén, hogy egyszer ő is érezhesse Dezső szagát, hogy megadjunk neki mindent, amit nem kaphatott meg. A gyerekünktől, aki lehet senkinek nem fog majd kelleni, mert idősebb, betegeskedő, vagy 'neadjisten' más a bőrszíne. Csöppség! Bárhol is vagy tudd, hogy mi nem mondtunk le rólad, nekünk mindenhogy tökéletes vagy!"

Zsolt egyébként is gyakran mondja el véleményét az LMBTQ-közösséggel kapcsolatos kérdésekben, azonban most személyes érintettsége is 'rátett egy lapáttal'.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!