Osváth Zsolt csalódottan fakadt ki az Instagramon - ifaktor
Osváth Zsolt a kormány legutóbbi alaptörvény módosítására – miszerint az anya, nő az apa, férfi – reagált. A témában Osváth Zsolt is érintett, hiszen párjával, Patrikkal szerettek volna örökbe fogadni.


„Ezen a fotózáson még nem tudtuk biztosan, hogy törvény írja majd elő: egy jó ideig még így marad a mi kis családunk. Őszintén szólva jobban örültem volna, ha várnak ezzel a döntéssel januárig, ha már más opció nincs"

– kezdte bejegyzését Zsolti.

„Ne áltassuk magunkat! Elvették a gyerekünktől a reményt, hogy egyszer ő is ott üljön közöttünk azon a kanapén, hogy egyszer ő is érezhesse Dezső szagát, hogy megadjunk neki mindent, amit nem kaphatott meg. A gyerekünktől, aki lehet senkinek nem fog majd kelleni, mert idősebb, betegeskedő, vagy 'neadjisten' más a bőrszíne. Csöppség! Bárhol is vagy tudd, hogy mi nem mondtunk le rólad, nekünk mindenhogy tökéletes vagy!"

Zsolt egyébként is gyakran mondja el véleményét az LMBTQ-közösséggel kapcsolatos kérdésekben, azonban most személyes érintettsége is 'rátett egy lapáttal'.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!