Osváth Zsolt együtt ebédel 100 követőjével - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű YouTuber, Osváth Zsolt és párja, hamarosan megnyitják közös éttermüket a belváros szívében. A megnyitóra Zsolt és kedvese azt találták ki, hogy együtt ebédelnek 100 szerencsés követőjükkel.


Zsolt a hamarosan induló éttermüknek egy külön, hivatalos Instagram-oldalt indított, ahol az első posztjában be is számolt az étterem nyitásának időpontjáról is és arról is, hogy milyen meglepetést ötleteltek ki párjával, Patrikkal.

„Azt hiszed megőrültünk, pedig amúgy nem. Csak rajtatok teszteljük az ételeket, ha valaki esetleg meghalna, mi tagadunk mindent! 🤣 Na de a viccet félretéve... A vendéglátósrendszert, meg a székeket is le kell tesztelni, úgyhogy hivasd meg magad velünk és egyél-igyál bármit az étlapról a mi számlánkra. Egyébként tényleg köszönünk nektek mindent, nem túlzás és nem marketing, hogy nelkületek ez nem sikerült volna. Ez nem egy nyereményjáték! Ez egy meghívás, ahol véletlenszerűen kiválasztunk 100 követőnket, akik velünk esznek, isznak, lesznek szombaton. A meghivásra való regisztrációhoz nem kell mást tenni, mint követni ezt a profilt, @osvvath_zsolt profilomat és persze kommentben jelöld meg kivel ennél ki a vagyonomból és várj péntek estig. Ha te is a szerencsések között vagy, felvesszük veled a kapcsolatot. Simán lehet, hogy elsőként láthatod min dolgoztunk az elmúlt hónapokban, elsőként kostolhatod meg a különleges ételeket, italokat és együtt tölthetünk el pár órát a valóra vált álmunkban, az éttermünkben. A meghívásra péntek 16:00 óráig tudtok jelentkezni! Remélem találkozunk hamarosan"

– számolt be a részletekről Zsolt.

Az influenszer részletesebben is beszámolt induló éttermükről és a nyitási nyereményről YouTube-csatornáján egy külön videóval.

Szóval nincs is más dolgunk hátra, irány kommentelni Zsolt képe alá, hátha benne leszünk a 100 szerencsés éttermezőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!