Soha nem látott jeleneteket mutatott évzáró videójában Osváth Zsolt - ifaktor
Soha nem látott jeleneteket mutatott évzáró videójában Osváth Zsolt
A korábban a Való Világban is megfordult Osváth Zsolt csatornája a ZSHOW time az idei év egyik legnagyobb fejlődését mutatta be a YouTube-on, ugyanis több mint 100 ezer feliratkozóval bővült 2020-ban.

Évzáró videójában, hónapról hónapra végig vette a csatorna életében bekövetkező történéseket, majd pedig a népszerű influenszerekkel készült interjúiból mutatott soha nem látott jeleneteket.

A ZSHOW time legnézettebb 2020-as vlog-bejegyzése a Miért vannak a nyugdíjasok ilyenkor is az utcán? lett. Ezt eddig 750 ezren tekintették meg. A dobogóra még a Zsozéatyával készült beszélgetése került föl, kicsivel több mint 400 ezer megtekintéssel, valamint egy Manuel interjú, amit majdnem 400 ezren néztek már meg.

Zsolti egyébként viccesen a műsor címében azt írta, hogy az „utolsó videóm", de nyilván sejtettük, hogy ezzel csak az év lezárására céloz, és nem hagy fel hirtelen a YouTube-tartalmak gyártásával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!