Osváth Zsolt hatéves évfordulóját ünnepli párjával - ifaktor
Osváth Zsolt és párja Zsenyei Patrik állnak lakásuk egyik szobájában

A Való Világ volt szereplőjének, Osváth Zsoltnak legújabb Instagram-posztjából megtudhatjuk, hogy szerelme a párjával, Zsenyei Patrikkal már hat éve teljesedik ki.


Zsolt viccesen megjegyzi, hogy olyan ez az évforduló, mint Rubint Réka születésnapja. Egy hónapig ünneplik.

A közkedvelt You Tube sztár és influenszer elmondja, hogy amikor a mostani barátját megismerte, nem is akart igazán párkapcsolatot. Ez rendszerint így szokott történni. Az ember életébe legtöbbször akkor csap be a villám, amikor egyáltalán nem is számít rá.

A fiú azt is bevallja, hogy nagyjából a posztban látható képek elkészültekor kezdett el igazán kötődni Patrikhoz. A fordulópont azonban akkor következett, amikor Patrik hazavitte Zsoltot Szabolcs megyébe és a családjának is bemutatta. Innen már nem volt visszaút, érezték, hogy egymáshoz tartoznak.

Ott vidéken persze nem számított megszokott dolognak a két fiú vonzalma egymás iránt, de ők büszkén vállalták. Akkori életük még nem is járt olyan felelősséggel, mint mostanában, de érezték, hogy a jövő csak jót tartogat a számukra.

Mi még legalább ennyi évet, sőt sokkal többet kívánunk nekik boldogságban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!