Osváth Zsolt húsvéti nyúlként pózolt követőinek - ifaktor
Osváth Zsolt napszemüvegben és fehér felsőben

A húsvéti ünnep elmaradhatatlan része a nyúl. Már olyan szinten együtt jár vele, akár csak a népszerű videóssal, Osváth Zsolttal az irónia. Legújabb posztjában is ezt fedezhetjük fel, na meg rengeteg humort.


Akik régebb óta követik Zsolti tartalomgyártását Insta-oldalán, már tudhatják, hogy imádja a szándékosan rosszul megszerkesztett fotókat, amiken egyértelműen látszik, hogy a képen szereplő test valaki másé, ő pedig csak az arcát szerkeszti rá.

Húsvét alkalmából is így tett és egy teltebb, nyúljelmezbe bújtatott nő testére szerkesztette rá bájos arcát. A fotó magáért beszél és óriási sikere lett a hírességek körében is.

„Tegnap kicsit komolyra vettem a figurát, de hát mégiscsak Jézusról volt szó. Ma viszont elugrottam egy húsvéti fotózásra, hogy mindenkinek küldhessek egy személyreszóló üdvözlőlapot. Muszáj bmeg, megsértődnek a prolik, hogy nem kapnak boldognyulas kartyát és nem ad kölcsön hónap végen spinnig bérletre. Szerintem egész jó képek lettek, ez még nem is lett annyira kihívó így megosztom veletek...Holnaptól meglehet indokolt a diéta, de ma még szeretheted a testem durván, teljes valójában. Emlékezz ezekre a pillanatokra, mert hamarosan jön a zekefronos bádi és a sonka már csak emlék"

– viccelődött közösségi oldalán Zsolt.

Tokár Tomi nem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá Zsolt képéhet:

„Jól áll a fogyás!"

– viccelődött a komment szekcióban Tomi.

De persze nem ő volt az egyetlen a videósok közül, aki nem tudta megállni a kommentelést. A fókuszcsoport arca, Ádám is tett megjegyzést Zsolti fotójára:

„Nyami!"

– írta Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!