Osváth Zsolt: "Így csinálják ki Tóth Andit" - ifaktor

A Zshowtime YouTube-csatorna legutóbbi videójában Zsolti azt a jelenséget boncolgatta, amellyel Tóth Andinak napi szinten küzdenie kell, azaz a magyar bulvár kereszttűzével.


Zsolti véleménye szerint, habár sok esetben a fiatal énekesnő nem tudja helyén kezelni a szituációkat és nem találja az odaillő szavakat, mégsem érdemelte ki ezt a mérhetetlen rosszindulatot, amellyel nap, mint nap szembe kell néznie.

Az utóbbi időben 'Tóth Andi botrányaitól' hangos a magyar bulvár, amennyiben botránynak nevezhető az, ha nem garbóban mutatkozik a legtöbb képén. Illetve egy korábbi cikk szerint 'vírusszaporító bulit' is tartott.

Zsolti hozzáteszi, hogy nem azzal van a probléma, ha híreket, történéseket közölnek, de a Tóth Andiról szóló cikkek nem erről szólnak, így arra kéri a magyar sajtóorgánumokat, hogy hagyjanak fel az efféle cikkek publikálásával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!