Osváth Zsolt követői szerint a Pride-on ordibáló ellentüntetőknek vaj van a füle mögött - ifaktor

Az idei Budapest Pride felvonulás is hatalmas figyelmet keltett. Osváth Zsolt Instagram-posztjának kommentelői között rendkívül megosztottak a vélemények. Van, akinek mindkét oldal viselkedése felháborító volt, de persze a legtöbben kiálltak a felvonulók oldalán.


Az egyik rendkívül nagy meglepetést okozó tényező az idei Pride felvonulással kapcsolatban, hogy az ellentüntetők száma erősen megcsappant. Száznál is kevesebben jelentek meg a menet útvonalán, ez a vártnál sokkal kevesebb volt.

Ám azok az ellentüntetők, akik ott voltak nem fogták vissza magukat. Erőteljes bekiabálások voltak hallhatóak ez alkalommal is.

Zsolt kommentelői között volt egy, akinek véleménye magasan kitűnt. Így hangzik:

„Akik ordibálnak és gyűlölködnek, na ők tuti b*zik, persze titkolják. Mert ők annyira jellemtelenek, inkább gyűlölik a többit, mert nem merik vállalni magukat. Mindig az van a legjobban felháborodva, akinek ég a háza."

A konzekvenciákat tehát egyszerűen levonhatjuk: aki a legjobban protestál valami ellen, annak rendszerint titkolni valója van az adott üggyel kapcsolatban, amit talán fél bevallani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!