Osváth Zsolt kifejtette véleményét a Majkát ért vádakról - ifaktor

A Zshowtime YouTube-csatorna legújabb videója a Majka fertőzöttségével kapcsolatos kommentháború állításait boncolgatja.


Majka nem tartozik azok közé, akik könnyűszerrel átvészelik a járványt és annak tünetit, állapota kórházi ellátást követelt, melynek körülményeit, menetét egy vlogsorozatban mutatta meg a közönségnek. Ezzel kapcsolatosan számtalan olyan vád érte, miszerint nem is fertőzött csak megjátssza a pénz kedvéért, nincs kórházban, hanem egy előre felállított díszlet van körülötte. Ilyen és ehhez hasonló állítások születtek.

Erre felbuzdulva és a nagy érdeklődéi körnek köszönhetően készített Zsolti egy videót, melyben kifejti gondolatait. Emellett kitér még Dr. Gödény Györgyre és Majkával való összetűzésére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!