Osváth Zsolt kifejtette véleményét a Majkát ért vádakról - ifaktor

A Zshowtime YouTube-csatorna legújabb videója a Majka fertőzöttségével kapcsolatos kommentháború állításait boncolgatja.


Majka nem tartozik azok közé, akik könnyűszerrel átvészelik a járványt és annak tünetit, állapota kórházi ellátást követelt, melynek körülményeit, menetét egy vlogsorozatban mutatta meg a közönségnek. Ezzel kapcsolatosan számtalan olyan vád érte, miszerint nem is fertőzött csak megjátssza a pénz kedvéért, nincs kórházban, hanem egy előre felállított díszlet van körülötte. Ilyen és ehhez hasonló állítások születtek.

Erre felbuzdulva és a nagy érdeklődéi körnek köszönhetően készített Zsolti egy videót, melyben kifejti gondolatait. Emellett kitér még Dr. Gödény Györgyre és Majkával való összetűzésére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!