Osváth Zsolt videót készített betegségéről - ifaktor
Osváth Zsolt kockás nadrágban és fehér polóban falnak támaszkodik

Osváth Zsolt a napokban Instagram-oldalára feltöltött egy sztorit, amiben elmesélte, hogy nagyon beteg jelenleg. Ezért nem reagált sok embernek és ezért volt úgy eltűnve. Betegségéről YouTube-videóban mesélt bővebben.


Zsolt láza egyik éjszaka 39 fokra emelkedett és tompa lett a szaglása. Ahogyan most sokan mások is, így ő is arra gondolt: koronás. A tünetek megegyezésével ellentétben nem Covid vírussal fertőződött meg, ezt már a videó legelején elmondja, hogy véletlenül se érezze senki félrevezetőnek a felvételt.

Zsolti kálváriája ekkor kezdődött, ugyanis kiderült számára, hogy nincs házi orvosa. Ez furcsán hangozhat sokaknak, de ha költözéskor az ember nem jelenteti át magát, akkor bizony nem tartozik senkihez. Az ügyeletes doktor arra kérte, hogy a mentősöket hívja, így is tett.

A YouTuber az összes akkor történt telefonbeszélgetését bevágta, így akik kételkednének Zsolt szavában, a felvételek meghallgatása után nem fognak.

Az influenszer elmondja, azért készítette a felvételt, hogy megtudják az emberek az egészségügy mennyire le van terhelve jelenleg, és hogy lássuk mi a hivatalos menetele a vírus bejelentésének és kezelésének.

Zsolt szeretné minden aggódó követőjét megnyugtatni, tüszős mandulagyulladása volt és szerencsére már teljesen meggyógyult.

Ne hagyd ki!