Osváth Zsoltnak is megvan a véleménye a Puzsér-Berki bírósági ügyről - ifaktor
Új videó került fel a ZSHOW time YouTube-csatornájára, ahol ezúttal a Puzsér Róbert és Berki Krisztián között zajló bírósági ügy került a terítékre.


Zsolti elmondta, hogy mivel már forgatott Berki Krisztiánnal ezért tapasztalatból eltudja mondani, hogy amikor nincs képernyőn akkor teljesen máshogy viselkedik, de ennek ellenére, amit viszont a nyilvánosság előtt képvisel azt visszataszítónak tartja, és jogosnak, hogy Puzsér fellép ellene.

A népszerű kritikus, publicista a védőbeszédében is elmondta, hogy ő nem egy magánemberről foglalt véleményt, hanem egy a nyilvánosságban betöltött szerepről, jelenségről beszél, amit egy közszereplőnek, sőt politikai tisztségért versenybe beszálló személynek egyértelműen tűrnie kell.

Zsolti arra is kitért, hogy felháborítónak tartaná, hogyha végül Puzsért elítélné a bíróság a véleményéért. Berkiről pedig elmondta, hogy lehet a magánéletében egy „halál normális pali", de ez nem érdekel senkit, ha nem ezt az oldalát mutatja meg a több százezer követőjének, hanem azt ahol botrányosan, és elfogadhatatlanul viselkedik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!