Osváth Zsolttal beszélgetett Ambrus Attila 'Viszkis' - ifaktor

Eljött egy újabb 1KANAPÉN évad Osváth Zsolt, YouTuber csatornáján, melynek első vendége Ambrus Attila alias a Viszkis volt. Szó esett gyerekkorról, bűnözői létről, bankrablásokról, börtönről, családról és a keramikus hivatásról.


Egy 45 perces videó készült a valószínűleg több órás beszélgetésről, melyben egészen Attila gyerekkorától eljutottak a mostani életéhez kislányával és feleségével.

Megemlítésre került az ikonikus film is, mely Attila életének azon részét taglalja, melyben sorra rabolta ki a bankokat, mindeközben megheccelve a hatóságokat. Elmondta, hogy a film sok igazságot, féligazságot tartalmaz és, habár sok esetben ténylegesen úgy történtek a dolgok, ahogy azt megjelenítették a mozivásznon, a valóság mégis csak más volt.

A beszélgetésből kiderült az is, hogy Attilát mai napig érik atrocitások bűnözői múltja miatt, ő azonban igyekszik úgy élni minden egyes nap, hogy a múltbeli történéseket tompítani tudja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!