Osváth Zsolttal beszélgetett Ambrus Attila 'Viszkis' - ifaktor
Osváth Zsolt fehér pólóban

Eljött egy újabb 1KANAPÉN évad Osváth Zsolt, YouTuber csatornáján, melynek első vendége Ambrus Attila alias a Viszkis volt. Szó esett gyerekkorról, bűnözői létről, bankrablásokról, börtönről, családról és a keramikus hivatásról.


Egy 45 perces videó készült a valószínűleg több órás beszélgetésről, melyben egészen Attila gyerekkorától eljutottak a mostani életéhez kislányával és feleségével.

Megemlítésre került az ikonikus film is, mely Attila életének azon részét taglalja, melyben sorra rabolta ki a bankokat, mindeközben megheccelve a hatóságokat. Elmondta, hogy a film sok igazságot, féligazságot tartalmaz és, habár sok esetben ténylegesen úgy történtek a dolgok, ahogy azt megjelenítették a mozivásznon, a valóság mégis csak más volt.

A beszélgetésből kiderült az is, hogy Attilát mai napig érik atrocitások bűnözői múltja miatt, ő azonban igyekszik úgy élni minden egyes nap, hogy a múltbeli történéseket tompítani tudja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!