Osváth Zsolt szerint Schobert Norbi nem néz ki fitneszgurunak - ifaktor
Osváth Zsolt mustárszínű garbóban

Schobert Norbit ismét botrányba keveredett. Ezúttal azonban nem a nőket, hanem a férfiakat találta be egy kedves mondattal.


Schobert Norbi nemrég a Fókusznak nyilatkozott az általa vélt egészséges és megfelelő testsúlyról és testképről, melyhez a következőket tette hozzá:

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez a 'férfi 100 kilónál kezdődik'mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál"

A kijelentéssel kapcsolatban az nlc.hu megkérdezett több hazai, ismert férfit, köztük Osváth Zsoltot is, aki szintén nem köntörfalazott, ahogyan Norbi sem tette korábbi megnyilvánulásával.

"Sokat elmond az országról, hogy Norbit fitneszgurunak mondjuk, mert ha ránézek minden eszembe jut, de az egészséges életmód egyáltalán nem. Nem tudom, hogy ő ezzel a külsővel hogy veszi a bátorságot, hogy bárkiről valami bántót mondjon"

- mondta Zsolti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!