Őszintén vallott a Celebcelláról Kettner Henry - ifaktor
Kettner Henry fehér ruhában sétál az erdőben

Kettner Henry YouTube-vlogjában mesélte el követőinek, hogyan élte meg a bezártságot. A Viasat6 legújabb reality műsorában - a Celebcellában - láthattuk, hogyan küzd meg a magánnyal a többi híresség mellett a jóképű influenszer. Véleményének azonban most először adott hangot.


Henry az ötnapos elzárás előtt készített egy gyors videóbejegyzést, amelyben a beköltözése előtti érzéseiről beszélt. Legújabb felvételében ezt is felelevenítette, valamint elmondta: nagy megnyugvást nyújtott számára, hogy bevihette magával szeretett zongoráját. Ezen kívül egy dominó-készlet és egy jóga felszerelés költözött be vele.

A videó elején Henry felhívja rá a figyelmet, hogy a televízió képernyőjén keresztül nem jött át az a fajta szorongás és nyomasztó érzés, amit ő valójában átélt a játék közben. Elárulta: még egyszer nem tudná végigcsinálni, annyira nehéz és megterhelő élmény volt számára. Ugyanakkor örült a lehetőségnek, hiszen a média világa nagyon közel áll a szívéhez.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!