Öt év után újra együtt töltötte a húsvétot Weisz Fanni és az édesanyja - ifaktor
Weisz Fanni feketében
Weisz Fanninak és édesanyjának nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat, azonban egy ideje már rendezték a nézeteltéréseiket és öt év után most a húsvétot is közösen ünnepelték.


A modell édesanyjával együtt jelentkezett be Skype-on a Mokka élő adásába, és meséltek arról, hogy hogyan telt a húsvét náluk.

A szűk család ezúttal együtt töltötte az ünnepeket Budapesten, ami nagyon jó érzéssel töltötte el mindannyiukat. Fanni elárulta, hogy akkoriban, amikor összeveszett anyukájával, nem volt minden rendben az életével, most viszont úgy érzi, hogy rendeződtek a dolgok körülötte, és ez óriási boldogságot jelent neki, hogy együtt lehet a családjával.

A húsvétra rátérve az is kiderült, hogy Fanni ezúttal kicsit elengedte magát a hosszú hétvégén, így a főzés része édesanyjára Ágnesre maradt, aki a lánya kedvenc ételét is elkészítette. A család egyedül azt sajnálta, hogy Ágnes szülei nem ünnepeltek velük, ugyanis nagyon féltik őket a vírustól, így inkább vidéken maradtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!