Öt belépő vár gazdára Király Viktor és Linda koncertjére - ifaktor

Öt páros belépő vár Virág Anita kommentelői között a Király Viktor-Király Linda koncertre


A népszerű influenszer és műsorvezető egyik legújabb posztjában tette közzé, hogy kommentelői között kisorsolásra kerül öt páros belépő az Augusztus 5-i Budai Szabadtéri Színházas Király-testvérpár koncertre.

A koncertet eredetileg 3-án tartották volna, de technikai okok miatt elmarad, így azok se csüggedjenek, akik eddig még nem tudtak részt venni a nyereményjátékban! Még mindenkinek jó eséllyel kerülhetnek a kezükbe a jegyek!

Ahogyan a kommentekből megtudtuk, a legtöbben párjukkal szeretnének eljutni a rendezvényre, amin persze nem is vagyunk meglepve. Mi is lehetne ennél csodásabb közös program? Mindenkinek sok sikert kívánunk a nyereményjátékhoz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!