Ötösre államvizsgázott a népszerű TikTokker - ifaktor

Hatalmas az öröm Szomjas Jennifernél, ugyanis a fiatal TikTok-sztár a napokban ötösre államvizsgázott, amit aztán jól meg is ünnepelt.


Jennifer egy Instagram-posztban árulta el követőinek a remek hírt, miszerint ötösre sikerült az államvizsgája. Posztjában Jenni azt is elmondta, hogy még mindig nem tudta felfogni sem, annyira örül a dolognak.

Követői közül rengetegen gratuláltak a TikTokkernek, amihez természetesen mi is csatlakozunk.

Véleményünk szerint Jennifer remek példát mutat a több mint 130 ezer fiatal rajongójának, hiszen a továbbtanulás egy fontos dolog és ha ezt egy olyan embertől láthatják a fiatalok, akire felnéznek, úgy még hatásosabb tud lenni.

„Szóval így, néz ki egy frissen 5-ösre államvizsgázott leány…még nem fogtam fel szerintem"

- olvasható Jenni bejegyzésében.

Jennifer eltűnő Instagram-történeteiből pedig azt is megtudtuk, hogy a fiatal TikTokker szépen megünnepelte az államvizsgáját. Gratulálunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!