Pál Bianka megható fotót osztott meg követőivel - ifaktor
Pál Bianka az ágyában ülve

A népszerű énekes, Herceg Dávid és felesége Pál Bianka közös gyermeke nem rég született meg. Azóta Bianka rengeteg aranyos fotót osztott meg babájukról Noahról, azonban legújabb posztja lett a legmeghatóbb az eddigiek közül.


Bianka elárulta bejegyzésében, hogy kisbabájuk rémes éjszakán van túl, mert szegénynek egész éjszaka hasfájással kellett küzdenie. Természetesen ez a szülőket is érintette, leginkább Biankát.

Így a hajnali "műszakot" Biankától átvette férje Dávid, akit reggel Bianka rettentően aranyos pózban találta gyermekük mellett. Kisfia és Dávid szorítva fogták egymás kezét, úgy aludtak. Kell ennél aranyosabb pillanat?

„Az éjszakánk elég kemény volt. Noah pocija fájt és fel volt puffadva neki. 😞Óránként fent voltam vele. Reggel 6 kor David leváltott engem , hogy tudjak picit aludni és most 10 órakkor erre keltem, hogy ők kézen fogva alszanak. Mennyire cukik !? 🥰❤️🙏🏽
Nektek hasfájás és puffadásra mi vált be?"

– kérdezte követőitől Bianka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!